Sadece size özel
İhtiyacınıza uygun tasarlanan altyapı
Çok değişik amaçlı çok fazla yazılım paketi var olmasına rağmen bazı durumlarda bir firmanın ya da işletmenin çalışma metotları ve operasyonlarının kendine has ve özel olmasından dolayı istenilen tek ve yeterli yazılım paketi bulunamamaktadır. Bu tip durumlarda ihtiyaca yönelik yazılım geliştirme hizmetini profesyonel bir firmadan almak her zaman daha ekonomik ve faydalı olabilmektedir. Vecsoft, çalışmakta olduğu çok sayıda firmaya paket ürünlerinin haricinde özel yazılım geliştirme hizmeti de sunmuştur. Bu yazılımlar üretim, lojistik, depolama, ofis, saha, satış, mağaza, güvenlik, demirbaş, veri görüntüleme, raporlama vb. çok sayıda alanda ya da iş kapsamında kullanılmaktadır.
Yapılan çalışmaların tamamı proje yönetimi anlayışı ile ilerletilmekte ve her adımı planlar ve ihtiyaçlar çerçevesinde oluşturulmaktadır. Özel yazılım geliştirme konusunda genelde Microsoft teknolojileri kullanılmakta ve bunun yanında çok sayıda 3.parti yazılım geliştirme aracı ya da yardımcı aracı işin içerisine dahil edilmektedir. Geliştirme platformları ile ilgili bir kısıtlama olmamakla birlikte ülkemizde firmaların bilgi işlem bölümlerinin de aşina olduğu ve sürekli kullandıkları Visual Studio tercih edilmektedir. Geliştirilecek yazılımın geliştirme araçlarının neler olacağı, nasıl bir platformda çalışacağı ve hangi teknolojilerin kullanılacağı firmalar ile yapılan analiz toplantılarında ortak olarak karar alınmaktadır. Vecsoft deneyimi sayesinde gerekli yönlendirmeleri ve uyarıları yapmakta ve seçimi değerli bilgi işlem yöneticilerine bırakmaktadır.
Tüm bunlara ek olarak özel yazılım geliştirme için sadece proje danışmanlığı, dokümantasyon, veri tabanı dizayn danışmanlığı, yazılım geliştirme danışmanlığı, özel kaynak ayırımı da kendi başına ayrı ayrı sağlanan hizmetlerdir.
Entegrasyona uygun
Bir çok dış yazılım ve otomasyon sistemi entegre olabilir
Geliştirilen özel yazılımlar sektörde kullanılmakta olan tüm ERP sistemi yazılımları ile entegre olabilme özelliğine sahiptir. Halihazırda SAP, Oracle, Logo, Netsis, IFS, Mikro gibi ERP sistemleri ile ya da firmaların kendileri için geliştirmiş oldukları Inhouse yazılımlar ile de kolayca entegre olabilmektedir.
Bu tip yazılımlara ek olarak işletmelerde kullanılabilecek otomasyon, sensör ve ekipmanları ile anlık bilgi paylaşımı yapabilme ve bu sistemleri kontrol edebilme özelliğine sahiptir.